Elhelyezkedés

Vendégházunk a Kisalföld hangulatos természeti és történelmi értékekkel büszkélkedő kisvárosában, Bábolnán található.
A település központjától egy kilométerre lévő ingatlan csendes, nyugodt, madárdaltól hangos környezetben helyezkedik el.

Leírás

2016-ban vásárolt családi házból alakítottuk ki vendégházunkat. A 6000 m2-es területen több száz fa és növény látványa megnyugtatóan hat az idelátogatókra. A hatalmas kert számtalan lehetőséget nyújt a szabadidő kellemes eltöltésére.

A ház közelében a kinti sütéshez, főzéshez szalonnasütő és bográcsozó, valamint grillsütő kínálnak lehetőségeket. Az ételek elfogyasztására kültéri asztal, családi vagy baráti beszélgetésekhez fedett helyen kialakított raklapbútorok állnak rendelkezésre.
A sakkozni vágyók izgalmas partikat játszhatnak a szabadban elhelyezett óriásbábukkal.
A kert távolabbi részében az aktív mozgást igénylő vendégek egy tisztáson különböző labdajátékokat játszhatnak, míg mások a pálya melletti, fedett sörpad mellől szurkolhatnak. A csak sétálni vágyók több helyen megpihenhetnek az erdei ösvények mellett elhelyezett padokon, vagy éppen a függőágyon.
A telek eredeti, régi értékeit, szép részeit igyekeztünk megóvni, helyreállítani. A régi, ásott kutat újraburkoltuk, a különálló vadászházat felújítottuk, melyben kandalló mellett, trófeák alatt lehet darts játékot játszani, rossz idő esetén bent étkezni.

Elhelyezés

Kétszintes vendégházunkban – 4 szobában – 8 személyt tudunk elszállásolni. Az alsó és felső szint külön bejáratú. A földszinti két szoba egymásba nyíló. A szobák előterében egy biliárdszoba újabb szórakozási lehetőséget kínál. Egy jól felszerelt konyha akár helyi főzésre is adhat lehetőséget. A szobákhoz egy fürdőszoba tartozik zuhanyzóval, wc-vel. A WiFi hálózat a teljes szinten térítésmentesen elérhető.
Az emeleten két külön bejáratú szoba található, melyek közül az egyik franciaágyas. A nappaliban tévénézésre van lehetőség. A két szobán kívül a fürdőszoba is a nappaliból nyílik. A konyha-étkező helyiségből fedett teraszra juthatunk, ahonnét kellemes kilátás nyílik a kertre. A WiFi hálózat itt is elérhető.
Több gépkocsi számára tudunk zárt parkolási lehetőséget biztosítani.

Megközelíthetőség:

Bábolna több irányból is megközelíthető. Az M1-es autópálya 94-es kijárójától mindössze 5 km-re található. Győrtől 27 km-re, Komáromtól 22 km-re Tatától 25 km-re vagyunk.

Ide kattintva megtekintheti szolgáltatásainkat!