post

Vendégházunk a Kisalföld hangulatos természeti és történelmi értékekkel büszkélkedő kisvárosában, Bábolnán található.

A település központjától egy kilométerre lévő ingatlan csendes, nyugodt, madárdaltól hangos környezetben helyezkedik el.

2016-ban vásárolt családi házból alakítottuk ki vendégházunkat. A 600 m2-es területen több száz fa és növény látványa megnyugtatóan hat az idelátogatókra. A hatalmas kert számtalan lehetőséget nyújt a szabadidő kellemes eltöltésére. A ház közelében a kinti sütéshez, főzéshez szalonnasütő és bográcsozó, valamint grillsütő kínálnak lehetőségeket. Az ételek elfogyasztására kültéri asztal, családi vagy baráti beszélgetésekhez fedett helyen kialakított raklapbútorok állnak rendelkezésre. A sakkozni vágyók izgalmas partikat játszhatnak a szabadban elhelyezett óriásbábukkal.

A kert távolabbi részében az aktív mozgást igénylő vendégek egy tisztáson különböző labdajátékokat játszhatnak, míg mások a pálya melletti, fedett sörpad mellől szurkolhatnak. A csak sétálni vágyók több helyen megpihenhetnek az erdei ösvények mellett elhelyezett padokon, vagy éppen a függőágyon.

A telek eredeti, régi értékeit, szép részeit igyekeztünk megóvni, helyreállítani. A régi, ásott kutat újraburkoltuk, a különálló vadászházat felújítottuk, melyben kandalló mellett, trófeák alatt lehet darts-ozni, rossz idő esetén bent étkezni.